Помощ

1. Поръчка

За да направите поръчка изберете бутон „Купи“ за конкретния продукт. Ще бъдете прехвърлени към количката, където ще имате възможност да въведете желаното количество. Количеството може да бъде посочено и в страницата на определения продукт.

Поръчка на продукт в магазин Железария - стъпка1

2. Количка

Можете да продължите пазаруването, същевременно в лявото меню, можете да видите броят поръчани продукти, тяхното количество, цена и общата им стойност.Поръчка на продукт в магазин Железария - стъпка2

  • бутон „Преглед на количката“

Кликвайки на бутона „Преглед на количката“ ще бъдете прехвърлени в кошницата, където още веднъж може да прегледате своята поръчка, да я коригирате, като увеличите избраното количество или го намалите, при приключване на корекциите по Вашата поръчка е важно да изберете бутона „Обновяване количка“, когато сте сигурни, че това е желаната поръчка може да продължите към следващата стъпка – избирането на бутон „Продължаване с поръчката“.

Поръчка на продукт в магазин Железария - стъпка3

  • бутон „Продължаване с поръчката“

Кликвайки на бутон Продължаване с поръчката, ще бъдете препратени към страницата за въвеждане на Вашите данни за контакт и адрес на доставка.

3. Въвеждане на данни за контакт

Тук трябва да посочите вашите данни за контакт и адрес на доставка. Метода на заплащане e по банков път може да го заявите, когато наш сътрудник се свърже с Вас, за да потвърди поръчката.

Поръчка на продукт в магазин Железария - стъпка4

4. Завършване на поръчката

Преди да завършите своята поръчка трябва да приемете Условията за ползване. Натиснете бутон „Поръчай“ и завършете поръчката. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърди заявката.

Comments are closed.

Всички права запазени www.borsa-jelezaria.com 2022
Сайтът е изработен от www.2pwebdesign.net