Общи условия

Общи условия за използване на електронен магазин http://borsa-jelezaria.com/

1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между „Фактор трейд“ ЕАД и потребителите на електронен магазин http://borsa-jelezaria.com. Тези условия обвързват всички потребители на електронния магазин.

2. Всеки потребител на електронен магазин http://borsa-jelezaria.com приема общите условия за използване на електронния магазин. Потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и декларира,че е запознат и приема общите условия.

3. Поръчки чрез електронния магазин http://borsa-jelezaria.com се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

4. За да закупите продукти от електронен магазин http://borsa-jelezaria.com трябва:

 Да сте попълнили вярно и точно изискваната информация;

 Да сте се съгласили с настоящите Общи правила и условия;

 Да посочите точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка;

 Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката на територията на България.

5. „Фактор трейд“ ЕАД има право да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща. В случай че бъде отказана изискваната по – горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката.

6. „Фактор трейд“ ЕАД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличните количества или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

7. След извършване на поръчката ще получите потвърждение от наш служител на посочен от Вас телефон. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение. В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка, ще получите допълнителен имейл или обаждане на посочения телефон за това.

8. Заплащането на покупките от електронния магазин се извършват в брой при доставка до посочения адрес или по банков път, като всички цени са крайни, с начислен ДДС и в български лева. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ.

Доставката се извършва за сметка на клиента.

При поръчка над 200 лева – доставката в рамките на гр.София се извършва за сметка на „Фактор трейд“ ЕАД.

9. „Фактор трейд“ ЕАД има право да обновява съдържанието на електронния магазин по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

10. Информацията, събрана от „Фактор трейд“ ЕАД при използването на електронния магазин, ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право в Република България. „Фактор трейд“ ЕАД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителите. Личните данни не се разкриват пред трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

11. „Фактор трейд“ ЕАД има право да променя Общите условия без предизвестие по всяко време и единствено по собствено усмотрение. Потребителят се съгласява, че поръчвайки продукти от електронния магазин или приемайки доставката на такива продукти, ще бъде обвързан и приема тези Общи условия.

12. Изложената в електронния магазин информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите на електронния магазин е доброволно и по тяхна инициатива.

13. „Фактор трейд“ ЕАД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в САЙТА.

14. „Фактор трейд“ ЕАД не носи отговорност за изчерпване на складовите наличности.

15. „Фактор трейд“ ЕАД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.

16. „Фактор трейд“ ЕАД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причина извън контрола на търговеца.

Comments are closed.

Всички права запазени www.borsa-jelezaria.com 2022
Сайтът е изработен от www.2pwebdesign.net